JEDNA, JEDINA! VELIKO SRCE LEPE LUKIĆ: Odrekla se honorara od AdmiralBeta u humanitarne svrhe

Promo

11. 01. 2023. u 16:00

ŠAMPION humanosti. Teško je drugačije opisati Lepu Lukić.

ЈЕДНА, ЈЕДИНА! ВЕЛИКО СРЦЕ ЛЕПЕ ЛУКИЋ: Одрекла се хонорара од АдмиралБета у хуманитарне сврхе

Foto: Promo

Ona je još jednom pokazala da ima srce kao planina. Popularna pevačica je odlučila da se odrekne honorara koji je dobila kao zaštitno lice AdmiralBeta u kampanji za novu betting aplikaciju popularne kladionice.

Ovo će mnoge ostaviti bez reči, ali oni koji poznaju Lepu su ovako nešto i očekivali.

- Odlučila sam da honorar doniram Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj - rekla je Lepa.

- Nije bitan iznos, hoću da ovo bude primer i za ostale, da pomognemo koliko je u našoj moći pre svega deci koja ne mogu, i ne treba, sama da se probijaju kroz život. Radi se o simboličnom gestu, nemam decu, ali sam uvek bila spremna da se nađem mladima i na svaki način im olakšam probleme - dodala je Lepa Lukić.

Foto: Promo

- Sjajan gest, pre svega čast nam je što je Lepa Lukić prihvatila saradnju sa AdmiralBetom i što je baš ona predstavila našu novu aplikaciju. Njen potez je u skladu sa politikom AdmiralBeta, našom brigom za najugroženije kategorije društva i pokušajima da stalnim akcijama i donacijama skrenemo pažnju na probleme šire zajednice. Deca su posebno osetljiva grupa, Lepa Lukić je pokazala da je humana i da joj novac nije na prvom mestu - kaže CEO AdmiralBeta Marko Ribarić.

Pod njegovim vođstvom kompanija se već nekoliko godina ističe u društvenoj angažovanosti na raznim poljima, kako u doba korone, ali i posle toga gde god je bilo potrebno pomoći zajednici čiji je AdmiralBet deo.

Foto: Promo

- Želeo bih da se zahvalim od srca na poklonu gospođe Lepe Lukić i AdmiralBeta. Bez sumnje ovo će dodatno unaprediti kvalitet živote dece bez adekvatnog roditeljskog staranja. Voleo bih da se i ostale uspešne kompanije, pojedinci, svako ko je u mogućnosti priključe u ovakvim i sličnim akcijama - dodao je Miloš Stankovič rukovodilac stacionara Centra.

Na kraju, nadajmo se da će i ostali društveni činioci, ali i pojedinci, krenuti putem AdmiralBeta.

Svaka pomoć u zaštiti najugroženijih i brizi za naše sugrađane je dragocena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!