ALBANCI VODE KOZE DA SKAČU PO SRPSKIM GROBOVIMA: Užasna scena na pravoslavnom groblju u Gračanici (FOTO)

Novosti online

04. 12. 2022. u 19:42

MEŠTANIN Gračanice B.I. koji je jutros obišao grob svoje majke na novom gračaničkom groblju na Padalištu zatekao je krdo krava i koza, koje je prema njegovim rečima na pašu izveo Albanac, najverovatnije iz okolnih mesta, prenosi Medija centar.

АЛБАНЦИ ВОДЕ КОЗЕ ДА СКАЧУ ПО СРПСКИМ ГРОБОВИМА: Ужасна сцена на православном гробљу у Грачаници (ФОТО)

Foto: J. Stojković

- Zatekao sam užasan prizor, koze skaču po grobovima, krave takođe, pasu travu kao da su na nekoj livadi. Groblje je inače ograđeno, ali je taj Albanac najverovatnije otvorio kapiju da uđu. Kada sam ga pitao zašto je tu pustio stoku, na albanskom mi je rekao da će ih izbaciti. Otišao sam sa groblja da ne bih izazvao neki incident, jer sam bio pod velikim stresom - rekao je on za Medija centar.

Slučaj je prijavio direktoru Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladici Trajkoviću koji ga je uputio na Odeljenje inspekcije.

- Pošto je danas nedelja, sutra ću prijaviti inspekciji i policiji - naveo je on.

Sahrane na novom groblju u Gračanici obavljaju se već nekoliko godina, jer na starom groblju više nema slobodnih mesta.

Parcelu za novo groblje obezbedila je opština Gračanica koja je i obezbedila sredstva za uređenje groblja i izgradnju pratećih objekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM: Vučić - Naš interes mora da bude da razgovaramo i da dolazimo do kompromisnih rešenja