DEČAK KOJI JE OSTAO BEZ SLEZINE PREBAČEN U NOVI SAD: Evo kakvo je stanje mališana koji je pretrpeo vršnjačko nasilje

Novosti online

27. 11. 2022. u 19:37

ZBOG pojave povišene temperature, 13-godišnji dečak iz Subotice, kojem je odstranjena slezina nakon napada vršnjaka u školi, iz subotičke bolnice prevezen je na dalje lečenje u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, potvrdio je otac povređenog dečaka.

ДЕЧАК КОЈИ ЈЕ ОСТАО БЕЗ СЛЕЗИНЕ ПРЕБАЧЕН У НОВИ САД: Ево какво је стање малишана који је претрпео вршњачко насиље

Foto: N. Karlić

U pratnji dečaka N. K. je majka koja će biti uz njega za vreme lečenja u Novom Sadu.

Učenik osmog razreda subotičke osnovne škole "Sonja Marinković" u ponedeljak je zbrinut u subotičkoj bolnici, nakon čega je, do vikenda, bio u stabilnom stanju.

Njega su prošle nedelje na odmoru između dva časa napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja.

Jedan od učesnika sukoba je oborio dečaka s leđa, a zbog nezgodnog pada 13-godišnjaku je u subotičkoj bolnici odstranjena slezina.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla