MAJKA PRETUČENOG DEČAKA IZ VRANJA: U igraonici mog sina maltretirali dva i po sata, trpi nasilje od prvog razreda (FOTO)

Дејан Ристић
Dejan Ristić

06. 11. 2022. u 16:04 >> 16:24

Majka dečaka kojeg je u jednoj vranjskoj igraonici pretukla grupa vršnjaka tvrdi da je njen sin trpeo brutalno maltretiranje čitava dva sata i da je to samo kulminacija nasilja koje dete trpi od prvog razreda.

МАЈКА ПРЕТУЧЕНОГ ДЕЧАКА ИЗ ВРАЊА: У играоници мог сина малтретирали два и по сата, трпи насиље од првог разреда (ФОТО)

Privatna arhiva

Jelena Đ. za Novosti navodi da je njen sin brutalno maltretiran tokom proslave u igraonici i da niko nije reagovao.

- Ostavila sam ga i izašla svojim poslom i bila sam šokirana kada mi je ispričao da su ga gurali, udarali i skakali po njemu. On se krio u toaletu, ali nije mogao da izbegne nasilje. Radnica u radionici mi je, kada sam došla po sina, uz osmeh rekla da je sve bilo u redu, osim male čarke - priča majka.

Ona navodi da je nakon toga insistirala da dobije snimke sa kamera iz igraonice i, iako nije dobila kompletan materijal, to je bilo dovoljno da ustanovi da su dečaka maltretirali čitava dva i po sata.  

Majka se pita kako u takvim objektima mogu da rade osobe bez licenci i kvalifikacija za rad sa decom. Takođe, kaže da u igraonici pokušavaju da minimiziraju i zataškaju incident.

Do ovog trenutka, iz policije se nisu oglašavali o ovom slučaju, dok iz tužilaštva navode da trenutno nemaju informacije o incidentu.

Foto: Privatna arhiva

Majka tvrdi da maltretiranje njenog sina potiče još od prvog razreda škole i da su nasilnici deca uticajnih roditelja sa jakim vezama. Detaljnije informacije Novosti objavljuju u sutrašnjem broju štampanog izdanja. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI



 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)