VULIN UPUTIO ČESTITKU: "Srbi, srećan nam praznik, čuvajmo jedni druge"

Novosti online

15. 09. 2022. u 09:03

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je čestitku celokupnom srpskom narodu povodom obeležavanja državnog praznika Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

ВУЛИН УПУТИО ЧЕСТИТКУ: Срби, срећан нам празник, чувајмо једни друге

Foto Ministarstvo Odbrane

- Svim Srbima gde god da žive i svima koji Srbiju doživljavaju kao svoju otadžbinu čestitam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.


Predsednik Aleksandar Vučić, kao predsednik svih Srba, znajući koliko je važno srpsko jedinstvo, pokrenuo je zajedničko obeležavanje važnih datuma sa Republikom Srpskom, a Dan nacionalne zastave je datum koji obeležavaju svi Srbi gde god da žive - naveo je Vulin, a saopštio MUP.
 

Ministar je istakao da Srbi moraju da sačuvaju jedinstvo.


- Srbi moraju da budu jedinstven politički narod i obeležavanje zajedničkih praznika je način da pokažemo snagu i jedinstvo svima koji u našem nejedinstvu traže način da nas umanje i razdvoje. Srbi, srećan nam praznik, čuvajmo jedni druge da bismo sačuvali Srbiju, Republiku Srpsku i sve zemlje gde Srbi žive.

Istu zastavu Srbi su vekovima nosili, sanjajući ujedinjenje i slobodu. Slobodu smo izborili, srećan nam praznik - navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

BONUS VIDEO: VULIN PORUČIO: Ne bude li Vučić predsednik Srbije, imaćemo vlast zapadnih ambasadora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili