ZLOČINI počinjeni nad Srbima, Jevrejima i Romima u logoru Jasenovac, ali i patnje dece u logorima u Sisku i Jastrebarskom u vreme NDH, za "Gugl" i društvene mreže sadržaji su koji se kose sa njihovom politikom! Tu "politiku" su iskusile i "Večernje novosti", ali i zvanične državne institucije.

Vesna

04.08.2022. 11:45

Google je izgleda fašistička organizacija. Zabranjivati istinu o stradanju srpske dece u ustaškim Logorima je anticivilizacijski čin. Sramota. Podići tužbu u Strazburu.

db

04.08.2022. 11:49

U svakom smislu FB treba izbegavati. Kad shvate šta je na slici , administratori FB takođe izračunaju da pedofilima ne mogu prodati ovakve slike . Nikad niko nije FB pojurio za prodaju ličnih podataka , slika i raznih objava , jer da jeste ta platforma ne bi ni postojala .

Bole

04.08.2022. 12:35

Ne smete na Fejsbuku ništa napišete o ustaškim zločinima i muslimanskim. Meni su bili blokirali nalog jer sam napisao ono što piše na wikipediji. A oni pišu kako će krvlju da uguše republiku Srpsku i kada sam prijavio kao govor mržnje dobio sam odgovor da to ne krši pravila Fejsbuka. Isto odgovor sam dobio kada su pljuvali našeg patrijarha Pavla.

Mrav

04.08.2022. 18:48

To je zato što je kol centar za Balkan kod ustaša u hrvatskoj. Izbrisao sam Fejs jer su me ustaše opominjale kada napišem ŽIVELA SRBIJA, ŽIVELA RUSIJA, kažu da nije u skladu sa propisima?!?!?! Hahahahaha, VALDA ustaškim propisima, hahaha!!!