POKRET NAŠI ISPRED HRVATSKE AMBASADE: Oni vode genocidnu politiku

D. Balšić

21. 07. 2022. u 12:03

KONZERVATIVNI pokret NAŠI danas je ispred ambasade Republike Hrvatske u Beogradu izneo predlog da ulica u kojoj je smeštena ta ambasada ponese ime Jasenovačkih žrtava.

ПОКРЕТ НАШИ ИСПРЕД ХРВАТСКЕ АМБАСАДЕ: Они воде геноцидну политику

Foto: D. Balšić

- NJima je očigledno jedino veoma lepo kada srpski turisti ostavljaju svoj novac u Hrvatskoj, ali im zato izuzetno smeta kada neko iz Republike Srbije treba da upali sveću za jasenovačke mučenike. To je genocidna politika Hrvatske koju decenijama vode protiv srpskog naroda, zato smo došli danas ovde da ih podsetimo da nikada nećemo zaboraviti stradanja Srba, od Jasenovca, Jadovna, pa sve do Oluje. Došli smo sa jednom inicijativom, da jedna ulica u Beogradu dobije naziv Ulica jasenovačkih žrtava - rekao je Ivan Ivanović, predsednik Konzervativnog pokreta NAŠI, na konferenciji za štampu, koja je održana ispred zgrade ambasade Hrvatske u Ulici kneza Miloša.

Ivanović smatra da Srbi ne treba da letuju u Hrvatskoj.

- Zato u ime svih Srba i našeg pokreta pozivam sve građane da ne idu na hrvatsko more. Ne treba da ostavljamo novac onima koji zabranjuju da upalimo sveću svojom stradalima - kazao je Ivanović, koji je pozvao i na bojkot hrvatskih proizvoda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

TAJANSTVENA ESKADRILA X-500 U RATU ISCRPLJIVANJA: Kako je sovjetski MIG-25 vladao nebom iznad Izraela