POKRET NAŠI ISPRED HRVATSKE AMBASADE: Oni vode genocidnu politiku

D. Balšić

21. 07. 2022. u 12:03

KONZERVATIVNI pokret NAŠI danas je ispred ambasade Republike Hrvatske u Beogradu izneo predlog da ulica u kojoj je smeštena ta ambasada ponese ime Jasenovačkih žrtava.

ПОКРЕТ НАШИ ИСПРЕД ХРВАТСКЕ АМБАСАДЕ: Они воде геноцидну политику

Foto: D. Balšić

- Njima je očigledno jedino veoma lepo kada srpski turisti ostavljaju svoj novac u Hrvatskoj, ali im zato izuzetno smeta kada neko iz Republike Srbije treba da upali sveću za jasenovačke mučenike. To je genocidna politika Hrvatske koju decenijama vode protiv srpskog naroda, zato smo došli danas ovde da ih podsetimo da nikada nećemo zaboraviti stradanja Srba, od Jasenovca, Jadovna, pa sve do Oluje. Došli smo sa jednom inicijativom, da jedna ulica u Beogradu dobije naziv Ulica jasenovačkih žrtava - rekao je Ivan Ivanović, predsednik Konzervativnog pokreta NAŠI, na konferenciji za štampu, koja je održana ispred zgrade ambasade Hrvatske u Ulici kneza Miloša.

Ivanović smatra da Srbi ne treba da letuju u Hrvatskoj.

- Zato u ime svih Srba i našeg pokreta pozivam sve građane da ne idu na hrvatsko more. Ne treba da ostavljamo novac onima koji zabranjuju da upalimo sveću svojom stradalima - kazao je Ivanović, koji je pozvao i na bojkot hrvatskih proizvoda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja