AKVA PARK JUGOVO U SMEDEREVU - OSETITE DUH LETA U SRCU SRBIJE

Promo

04. 07. 2022. u 10:00

Akva park Jugovo kraj Smedereva, od početka letnje sezone, jedno je od najposećenijih mesta u ovom delu Srbije, i ne bez razloga.

АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ  - ОСЕТИТЕ ДУХ ЛЕТА У СРЦУ СРБИЈЕ

Foto: Promo

Ovo je idealno mesto za porodična uživanja vikendom, a pozicija nadomak Beograda preporučuje Akva park Jugovo svima koji bi hteli da pobegnu od prestoničke gužve, a da opet imaju sve udobnosti na koje su navikli. 

Ono što u Smederevo i akva park u naselju Jugovo dovodi brojne goste, jeste jedinstvena i primamljiva ponuda. Ovde, na jednom mestu, postoji sve što je potrebno za uživanje čitave porodice. Zato ima i gostiju koji se odluče da boravak produže i na više od jednog dana, a ponuda smeštaja u okolini akva parka je veoma bogata i raznovrsna, a cene pristupačne.

Foto: Promo

U akva parku Jugovo, pored četiri bazena, za sve uzraste, kupačima je na raspolaganju i kafić, restoran, gde se gosti mogu osvežiti, pojesti nešto, kupiti slatkiše, kafu za poneti, sladoled…

REZERVACIJA ONLAJN

Na sajtu  https://www.aquaparkjugovo.rs/ možete rezervisati svoja mesta i ležaljke koje će vas čekati u bilo koje doba dana da se pojavite. 

Gosti kažu da je akva park Jugovo za mališane  pravi raj. U prilog ovome stoji činjenica da su među gostima čak i roditelji sa bebama u kolicima. Osim igre u bazenima, gde je dubina vide prilagođenja najmlađoj deci, tu su i mini-tobogani za mališane.

Za najmlađe posetioce, u sklopu akva parka, postoji i igralište sa brojnim spravama za zabavu koje se nalazi u senci šumarka sa topolama starim više desetina godina. Uz igralište su i ležaljke na kojima se, dok se deca igraju,  roditelji mogu odmarati u hladovini. 

Foto: Promo

Za mlade željne adrenalina, najzuzbudljiviji je deo sa toboganima različitih dužina. Najduži je čak 16 metara i rezervisan je za najsmelije.

Kupovinom ulaznice dobija se suncobran i ležaljka, a prave hedoniste čekaju udobni kreveti-ležaljke pod baldahinima.

Akva park Jugovo je otvoren od 10 do 20 časova. Cena ulaznice za celodnevni boravak radnik danima je 500 dinara za decu ( u zavisnosti od visine, za mališane niže od 90 cm ulaz je besplatan) i 800 dinara za odrasle, dok su vikendom cene 800 i 1.200 dinara.  Za boravak posle 17 časova cene su umanjene i radnim danim i vikendom.

Čitav kompleks je na samoj obali Dunava, što daje poseban doživljaj. Uz obalu postoji pešačka staza koja se može koristiti za šetnju, vožnju bicikla ili džogiranje.  U sklopu kompleksa su i teniski tereni, tereni za košarku i fudbal. Takođe, ovde je raj za pecaroše.

U okviru kompleksa, nalazi se  i restoran “Belvedere”,  sa nekoliko terasa sa  predivnim  pogledom na Dunav.  Restoran Belvedere otvoren je i za organizaciju različitih vrsta okupljanja – svadbi, proslava, rođendana.

Gostima su na raspolaganju dve sale – sa ukusom dizajnirana, udobna i moderno opremljena sala sa oko 200 mesta, kao i otvorena terasa na trećem, najvišem nivou restorana sa spektakularnim pogledom na reku.

Foto: Promo

Akva parka Jugovo nalazi se 50 km od Beograda, pet kilometara od Smedereva, u neposrednoj blizini autoputa, i na samoj obali Dunava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a