DOJAVA O BOMBI U ZGRADI RADIO-TELEVIZIJE VOJVODINE: Zaposleni evakuisani, provera u toku

Tanjug

24. 06. 2022. u 15:32

IZ Uprave novosadske policije saopšteno je da su službe te uprave dobile dojavu o eksplozivnoj napravi navodno postavljenoj u zgradi RTV u Novom Sadu.

ДОЈАВА О БОМБИ У ЗГРАДИ РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈЕ ВОЈВОДИНЕ: Запослени евакуисани, провера у току

Foto: Printscreen

Zaposleni su evakuisani, provera je u toku.

Niz javnih objekta u Beogradu, ali i širom Srbije su poslednjih meseci bili meta lažnih dojava o postavljenim bombama. Objekti su iz predostrožnosti evakuisani, njihov rad je blokiran, a nijedna od dojava se, do sada, nije pokazala kao istinita.

MUP je 8. juna naveo da su njihovi kontradiverzioni timovi od početka godine zbog istog razloga izvršili ukupno 1243 kontradiverziona pregleda.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je 16. maja izjavio da je u toku "specijalni rat koji se vodi protiv Srbije" i da je "suštinski cilj svih tih napada da Srbija prestane da vodi samostalnu politiku i da odluke donosi pod pritiskom i u strahu".

Premijerka Srbije Ana Brnabić je 17. maja navela da su u pitanju pritisci protiv Srbije, jer zvaničan Beograd odbija da uvede sankcije protiv Rusije.

BONUS VIDEO: DOJAVE O BOMBAMA U OSNOVNIM ŠKOLAMA U SRBIJI: Roditeljima jutros stigle poruke da decu ne dovode

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)