IZMENE Pravilnika o tehničkom pregledu vozila stupile su na snagu 4. juna, a donose dve važne vesti za vozače - manje gužve i čekanja, a kad se vozilo vrati kao tehnički neipravno, rok da se ti nedostaci isprave je produžen sa tri na sedam radnih dana.

Komentari (4)

Desimir

15.06.2022. 17:55

Desimir tehnicki pregled u Srbiji svake godine u Nemackoj svake dve godine sta je sa vozilima registrovana u Srbiji koja se koriste za vreme trajanja godisnjem odmora i ostaju u garazi do sledeceg odmora a registrovana na godinu dana dali se o tome razmisljalo zasto kratki rokovi ako auto neprodaje prvi put tehnicki dali ce vlasnik uspeti za 7dana da ga popravi delovi radionica nerazumna odluka strucnjaka

Janjićije

16.06.2022. 00:05

@Desimir - Pa ko nas šiša što stoji u garaži. Od kad pamtim plaćam punu godišnju registraciju za motorcikl. A realno ga koristim maximalno 5 meseci. Košta me ta registracija taman koliko i tebe za auto. Razlog je što mi motor ima mnogo kubika.A to što sam 5 puta lakši i što imam samo dva točka.Dali je moguće da uništavan puteve?Ko da ih orem.To vidiš ne interesuje apsolutno nikoga.

Peedja

15.06.2022. 22:29

Mali Perica je bio najgori učenik,a onda ga je ćale ubacio u državnu firmu da donosi zakone o saobraćaju.I sada tenhički pregled snimaju 4 kamere,prvu pomoć menjate na svakih pet godina....Za to vreme drogirani i pijani gaze decu na pešačkim prelazima,ali mali Perica tera po svom.