SUNČANO VREME, A ONDA NAGLI PREOKRET: Vremenska prognoza donosi grmljavinu, pljuskove i grad, evo šta nas čeka do kraja nedelje

Novosti online

04. 06. 2022. u 15:16

VREMENSKA prognoza RHMZ za nedelju i ponedeljak nam donosi toplo i nestabilno vreme, sa lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda i većom količinom padavina, pojavom grada i olujnim vetrom.

СУНЧАНО ВРЕМЕ, А ОНДА НАГЛИ ПРЕОКРЕТ: Временска прогноза доноси грмљавину, пљускове и град, ево шта нас чека до краја недеље

Foto: Depositphotos

U Srbiji je sutra promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, pre podne sa dužim periodima sunčanog vremena.

Posle podne i uveče mestimično sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Lokalno se očekuje i kratkotrajna pojava grada. Vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni i severoistočni.

U nedelju će jutarnja temperatura biti od 14 °S do 20 °S, a najviša dnevna od 28 °S do 33 °S.

Vremenska prognoza za Beograd nam sutra donosi promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, pre podne sa dužim periodima sunčanog vremena.

Posle podne i krajem dana povremeno sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, uglavnom severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 17 °S do 20 °S, najviša dnevna oko 30 °S.

Vremenska prognoza za narednih 7 dana

U narednih sedam dana u Srbiji će biti promenljivo oblačno, nestabilno i toplo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

U ponedeljak se očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda većih količina padavina praćenih gradom i olujnim vetrom.

Dnevna temperatura u većini mesta od 25 do 30 °S, navedeno je u saopštenju RHMZ.

BONUS VIDEO: SJAJAN ISTORIJSKI PRONALAZAK U KOZNIKU - Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili