DOJAVA O BOMBI NA VMA LAŽNA: Svi pacijenti i zaposleni bezbedni

Tanjug

18. 05. 2022. u 17:50

VOJNOMEDICINSKA akademija saopštila je da je nakon protivdiverzionog pregleda utvrđeno da je dojava o bombi u toj vojnomedicinskoj ustanovi lažna.

ДОЈАВА О БОМБИ НА ВМА ЛАЖНА: Сви пацијенти и запослени безбедни

Ministarstvo Odbrane

Kako navode u saopštenju, danas u prepodnevnim časovima, na zvaničnu imejl adresu Vojnomedicinske akademije stigla je pretnja da je u prostorijama vojnozdravstvene ustanove postavljena eksplozivna naprava.

Odmah po prijemu anonimne dojave, nadležni organi izvršili su protivdiverzioni pregled i utvrdili da je reč o lažnoj dojavi.

U saopštenju se navodi da su svi pacijenti i zaposleni na VMA bezbedni.

Ministarstvo odbrane sarađuje sa drugim nadležnim organima Srbije u cilju identifikacije počinilaca i rasvetljavanja krivičnog dela.

BONUS VIDEO - HRABRI DON PREDVODI DEMINERE: Pas na čelu ekipa MUP koje proveravaju dojave o bombama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara