DETALJI NESTANKA TOMISLAVA BOŠKOVIĆA: Ćerka slađana za "Novosti" - "Ne liči na njega da ode od kuće"

S. BABOVIĆ

08. 05. 2022. u 13:19

TOMISLAV Bošković (75), Trsteničanin čiji je nestanak prijavljen juče, zadnji put viđen je kod svoje kuće, u ulici Damjana Maksića, potvrdila je “Novostima” njegova zabrinuta ćerka Slađana.

ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ТОМИСЛАВА БОШКОВИЋА: Ћерка слађана за Новости - Не личи на њега да оде од куће

Foto: Facebook printscreen

- Nije se ništa slično ranije dogodilo, ne liči na njega da ode od kuće, uvek je bio svestan i trezven - predočava za “Novosti” Slađana, dodajući da je Tomislav živeo sam i da ga je ona tog dana videla u njegovom domu.

Foto: S. Babović

 

Boškoviću je nedavno dijagnostifikovan hidrocefalus mozga, pa se ne isključuje mogućnost da je to stanje eventualno moglo da utiče na njegovo, inače, vrlo racionalno ponašanje. Potraga za nestalim Trsteničaninom traje od juče ujutro.

Fotografija sa apelom porodice brzo se od sinoć proširila društvenim mrežama.Javili su se i Trsteničani koji ga poznaju još iz perioda dok je radio u “Prvoj petoletki”,ali novih informacija, koje mogu da pomognu pronalaženju, još uvek nema.

Foto: S. Babović

Za sada je poznato da je na sebi, u trenutku kada je poslednji put viđen imao jaknu, farmerke i crne cipele. Visok je oko 175 centimetara. Predočeno je da se kreće uz pomoć drvenog štapa, što je informacija koja može biti korisna za dalji tok potrage.

Porodica,koja ga neprestano traži od prvog trenutka, apeluje na sve koji su ga eventualno videli ili imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa Tomislavom, to jave na broj telefona 0648664587 ili policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...