VOŽNJA "SOKOLOM" I DALJE 300 DINARA: Promotivna cena karte za najbrži srpski voz i u maju!

Tanjug

22. 04. 2022. u 11:50

PROMOTIVNA cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biće produžena i u maju zbog velikog interesovanja građana, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

ВОЖЊА СОКОЛОМ И ДАЉЕ 300 ДИНАРА: Промотивна цена карте за најбржи српски воз и у мају!

Foto: Z. Jovanović

Brza pruga Beograd - Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao u vozu „Soko“, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

- Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bismo što više ljude vratili na želenicu i da bismo videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju - naveo je Momirović.

Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim „Štadlerovim“ vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

- Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan - naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 kilometara na sat.

Ovo je potpuna drugačija slika Srbije, dodao je Momirović.

BONUS VIDEO: 

SOKO „LETI“ SRPSKIM PRUGAMA: Novim kolovozima koje su pravili Kinezi vozovi idu do 200 km/h

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara