MINISTAR VULIN: Država na čelu sa Vučićem nastaviće da jača i razvija bezbednosni sektor

Novosti online

07. 04. 2022. u 11:57

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u razgovoru sa polaznicima 11. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane, naglasio je značaj jačanja naših službi bezbednosti, prvenstveno kroz ulaganje i stručno usavršavanje njenih pripadnika, koji su oslonac i snaga države u očuvanju mira, stabilnosti i bezbednosti.

МИНИСТАР ВУЛИН: Држава на челу са Вучићем наставиће да јача и развија безбедносни сектор

Foto: MUP

- Ministarstvo unutrašnjih poslova potpuno je posvećeno stručnom usavršavanju svojih pripadnika, kroz različite vidove obuka i edukacija. Ulaganje u opremu i naoružanje je izuzetno važno, ali ulaganje u ljude, u kadrove je još važnije. Naša država na čelu sa novoizabranim predsednikom Vučićem nastaviće da jača i razvija bezbednosni sektor - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova je institucija koja obrazovanju poklanja veliku pažnju. Svi oni koji završe Kriminalističko-policijski univerzitet, svi oni koji su se školovali da bi postali vredni i čestiti policajci, uvek će imati prioritet prilikom zapošljavanja u MUP-u - naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije Aleksandar Vulin, koji je i sam pohađao Visoke studije bezbednosti i odbrane i bio polaznik čuvene 6. klase, poželeo je novim polaznicima uspešno školovanje, izrazivši uverenje da će biti vredni ponavljanja i da će stečeno znanje upotrebiti tokom dalje profesionalne karijere, ali i za rad za svoju državu i građane.

Jedanaestu klasu polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane čine članovi Vlade Srbije, organa državne uprave i službi Vlade Srbije, kao i članovi Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, Bezbednosno-informativne agencije i članovi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

BONUS VIDEO: VELIKA AKCIJA POLICIJE: Interventna kod Studenjaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima