DRŽAVLjANKA Srbije Pavlina Radić i njena dvogodišnja ćerkica Sara koje su devet dana bila zatočene na aerodromu u Dubaiju bezbedno su danas oko podneva stigle na srpsko tlo!

TEKS VILER

11.02.2022. 23:37

Baš iz ovog razloga sa tim islamistima ne treba imati NIKAKVE kontakte. Potpuna zabrana ulaska u Srbiju, a takođe zabrana i našim državljanima da idu tamo. I dan danas ljudima odrubljuju glave i masakriraju političke protivnike po svetu, a žene drže u ropskim uslovima. Što se mene tiče, formirao bih međunarodnu koaliciju i jednom za svagda oslobodio onaj narod tamo. Da detence NAŠU DRŽAVLJANKU on zatoči tamo kao ropkinju! Sramota. Za tim "ocem" momentalno treba da raspišemo poternicu i da kad tad odgovara zlikovac. BTW svaka čast našima u Dubaiju kako su uspeli da spasu ove divne žene i detence.

Sladjana

12.02.2022. 03:47

Smatram da je od izuzetne vaznosti da promeni mesto stanovanja za koje taj bivsi ne bi nikako mogao saznati ukoliko zeli da prozivi ostatak zivota u miru bez tragedije

Doris

12.02.2022. 11:42

@Solomon To je područje biskog istoka i ima istih imena. Znate li da je Ibrahim jevrejsko ime? Kod Arapa su česta ženska imena Sara i Maria.