UPRAVO SAM U MINHENU SRELA OSOBU ISTU KAO MATEJ PERIŠ: Hrvatska manekenka digla policiju na noge, moli sve da joj se jave

Novosti onlajn

10. 02. 2022. u 19:02

DOK akcija pronalaska hrvatskog državljanina Mateja Periša, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, ne prestaje na teritoriji Beograda i okoline, internacionalni model iz hrvatske objavila je danas na Instagramu šokantnu tvrdnju - da je Mateja videla u Minhenu.

УПРАВО САМ У МИНХЕНУ СРЕЛА ОСОБУ ИСТУ КАО МАТЕЈ ПЕРИШ: Хрватска манекенка дигла полицију на ноге, моли све да јој се јаве

Foto: Privatna arhiva

Ona je u svojoj stori objavi napisala da je u glavnom gradu Bavarske uočila muškarca koji je, kako tvrdi, "isti kao on".

- Upravo sam se susrela sa osobom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Minhena - napisala je menekenka misleći na Mateja Periša.

Foto: Instagram

Ona se u istoj objavi prethodno raspitala da li neko zna koliko je visok Matej Periš.

- Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183, možda i višlji - navela je ona.

Izvesno je da će nemačka, kao i policije Srbije i Hrvatske odmah proveriti sve navode.

Hrvatska manekenka dalje u svojoj objavi otkriva šta je taj muškarac za kog misli da je Periš radio u trenutku kada ga je videla, još jednom naglašavajući da je isti kao Matej Periš.

- Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana "Opatija" i dizao novac sa bankomata.

Ona je zamolila sve da ukoliko znaju koliko je Matej Periš visok da joj se jave putem poruke na Instagramu.

- Da ne bude zabune, ukoliko je neko upućen nek mi javi u dm. Da bih ja mogla da kontaktiram nadležne organe - piše manekenka u stori poruci na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas