I DANAS PREPORUČEN OPREZ VOZAČIMA: Kolovozi i dalje mokri, ponegde i sa snegom

Tanjug

27. 01. 2022. u 07:27

U SRBIJI su jutros bolji uslovi za vožnju zbog čega ima više vozila na putevima, ali i na saobraćajnicama unutar gradova.

И ДАНАС ПРЕПОРУЧЕН ОПРЕЗ ВОЗАЧИМА: Коловози и даље мокри, понегде и са снегом

Depositphotos

Na auto-putu E-80, u zoni tunela Bancarevo - zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 100 metara, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, Ražanj - Pojate, zbog pojave magle smanjena vidljivost na 80-100 metara.

Na pojedinim putevima snega ima do pet centimetara, a negde je u raskvašenom stanju, kao što su putevi na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Požarevca, Valjeva.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Nastavlja se vožnja u zimskim uslovima koja sada donosi promenljivo stanje kolovoza od suvih, vlažnih i mokrih, do onih pod raskvašenim ili ugaženim snegom u planinskim predelima, a na kojima povremene snežne padavine donose nove manje slojeve snega na putu, saopštio je AMSS.

Pored neprekidnih intervencija kako bi prohodnost puteva bila bolja, putari intenzivno rade i na popravci novanastalih oštećenja na kolovozu, zbog toga je na tim mestima saobraćaj usporen i odvija se naizmeničnim propuštanjem. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15 časova, kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 240, Batrovcima 300, Šidu 180, Bogojevu 90 minuta.

BONUS VIDEO:

DODELjENA SVETOSAVSKA POVELjA: Boda Ninković dobitnik najvažnijeg priznanja grada Smedereva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)