DEVEDESETIH JE BILA BOMBA: Evo kako danas izgleda bivša snaja Slobodana Miloševića (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2022. u 23:22

MILICA Milošević bila je prva snaja Slobodana Miloševića, a poznato je i da je za vreme devedesetih, velike nemaštine i vremena kada je narod jedva preživljavao, upravo ona prva ugradila silikone u grudi.

ДЕВЕДЕСЕТИХ ЈЕ БИЛА БОМБА: Ево како данас изгледа бивша снаја Слободана Милошевића (ФОТО)

Foto: AP

Supruga Marka Miloševića nije žalila novac kako bi se sredila od glave do pete. Napumpala je usne do maksimuma, sredila nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je pored naroda koji je preživljavao dan za danom.

- To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi -izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića.

Rekla je da ga je redovno posećivala u Hagu.

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. NJemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu.

Milica je iako nije više deo porodice i dalje dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu, retko se pojavljuje u jasvnoti, dok je Marko odavno u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

BONUS VIDEO - 5. oktobar 2000. - dan kada je goreo Beograd

(Stil KUrir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 27. MAJ: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas i narednih sedam dana