MINISTAR VULIN ČESTITAO BOŽIĆ: Danas mislimo na Srbe gde god da su

Novosti onlajn

07. 01. 2022. u 16:11

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji prvi dan Božića provodi sa policijskim službenicima u Kopnenoj zoni bezbednosti i Policijskom odeljenju Merdare, čestitao je danas svim Srbima najradosniji hrišćanski praznik Božić.

МИНИСТАР ВУЛИН ЧЕСТИТАО БОЖИЋ: Данас мислимо на Србе где год да су

Foto: Tanjug

- Danas mislimo na Srbe gde god da žive. Danas mislimo na našu braću na Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj. Danas mislimo na Srbe gde god da su i zajedno sa njima slavimo naš veliki zajednički praznik. Srbija je sigurna, mirna i bezbedna i učinićemo sve da se slike iz Kazahstana ili kakvih drugih država, u kojima je ludilo, mržnja, nasilje i mešanje stranaca dovelo do krvoprolića, nikada ne dese u našoj dragoj, jedinoj i voljenoj Srbiji. Hristos se rodi - poručio je ministar policije.

Vulin je istakao da najradosniji hrišćanski praznik među pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova unosi praznično raspoloženje, ali da ni na koji način ne umanjuje njihovu ozbiljnost.

- Za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova nema praznika. Mi radimo uvek i naš najvažniji zadatak je da sve bude mirno i bezbedno. Dok drugi slave, dok drugi praznuju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade i daju sve od sebe da praznici budu dobri, sigurni i bezbedni - naveo je Vulin.

Ministar je naglasio da je u Kopnenoj zoni bezbednosti stanje redovno, da nema oružanih provokacija, da su svi sigurni, mirni i bezbedni.

On je za policijske službenike u Kopnenoj zoni bezbednosti i Policijskom odeljenju Merdare upriličio božićni ručak poželevši njima i njihovom porodicama ličnu sreću i svako dobro.

BONUS VIDEO: 

BEOGRAD NA BOŽIĆ: Šta se dešava na ulicama prestonice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije