OGLASILA SE ĆERKA PREMINULE JOVANE MARJANOVIĆ: "Cela priča ima pozadinu, ako se ubila, imam sve informacije koje ću pustiti"

Novosti onlajn

27. 12. 2021. u 16:20

"NISMO verovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je volela život, bila vernik. Imala je ozbiljne privatne probleme i prevelik pritisak".

ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРКА ПРЕМИНУЛЕ ЈОВАНЕ МАРЈАНОВИЋ: Цела прича има позадину, ако се убила, имам све информације које ћу пустити

Foto: Printscreen/Instagram

Ovo su reči Ljiljane Simić iz Niša, ćerke Jovane Marjanović koja je juče, posle petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine, piše Blic

Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tela pronađeni boca alkoholnog pića i lekovi.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Marjanović

Međutim, Jovanina ćerka otkrila je da cela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

- Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko – rekla je Ljiljana Simić.

Foto: Printscreen/Instagram

Kaže da nije dobila nijednu informaciju da su sigurnosne kamere snimile njenu majku kada je napustila stan i otišla i zahvalna je svim dobrovoljcima koji su pomogli u potrazi.

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest