SELAKOVIĆ I GUJON URUČILI POMOĆ POVRATNICIMA: Donacija Srbije za 35 porodica u Bosanskom Petrovcu

S. Mišljenović

11. 12. 2021. u 14:20

MINISTAR inostranih poslova Srbije Nikola Selaković danas je u Bosanskom Petrovcu, zajedno sa Arnom Gujonom, direktorom Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, uručio pomoć za 35 povratničkih porodica u ovom kraju.

СЕЛАКОВИЋ И ГУЈОН УРУЧИЛИ ПОМОЋ ПОВРАТНИЦИМА: Донација Србије за 35 породица у Босанском Петровцу

Foto MSP

Srbija je ovim delom još jednom pokazala ljubav i brigu za narod koji živi u Bosni i Hercegovini, ne praveći razliku između Srba i Bošnjaka. Pomoć od 35 steonih junica dobile su i srpske i bošnjačke porodice, a dogovorena je pomoć sa još 27 steonih junica u naredna tri meseca rekao je Siniša Vidović, zamenik predsednika Ujedinjene Srpske.

On je naglasio da je današnja aktivnost još jedan od dokaza da ne ide, ne prolazi namjera bošnjačkih političara da zavađaju narod.

– Oni jednostavno nemaju šta drugo da ponude narodu, pa pokušavaju zavaditi. Bošnjački političari nemaju težinu da drže ikakve pridike Srbiji. Za svaku je pohvalu, za duboku zahvalnost ovaj čin gospodina Selakovića, ministra u Vladi Srbije, što je danas ovde ovako dobrim povodom. Srbija je lider u regionu, svakim danom dela to dokazuju – rekao je Vidović.

BONUS VIDEO - PRVI SNEG OVE ZIME: Pahulje padaju celo jutro, zabelela se okolina Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...