KIKA ĐUKIĆ BILA U ŽESTOKOM SUKOBU SA BAKOM PRASETOM: Mladi influenseri vodili rat u jutarnjem programu (VIDEO)

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 14:30

KRISTINA Kika Đukić, poznata influenserka i jutjuberka, preminula je u noći između osmog i devetog novembra.

КИКА ЂУКИЋ БИЛА У ЖЕСТОКОМ СУКОБУ СА БАКОМ ПРАСЕТОМ: Млади инфлуенсери водили рат у јутарњем програму (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/ Kika

Jutjuberka Kristina Kika Đukić 2019. godine je imala veliki okršaj sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

NJih dvoje su prvo započeli novi virtuelni rat, tako što su jedno drugo prozivali na Jutjubu.

U jutarnjem programu na televiziji Prva gostovali su zajedno, i baš je tu voditeljka uporno, ali bezuspešno, pokušavala da stavi tačku na raspravu koja je vladala među ovim influenserima i miljenicima omladine, tvrdeći da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika Prve.

Međutim, Baka Prase i Kika su se gotovo neprestano, tokom celog gostovanja, svađali i ubeđivali.

- Deca nisu glupa. Nisu idioti. I decu konstantno roditelji potcenjuju. Koliko god godina imali, deca znaju šta je dobro, a šta nije. To što će dete da izimitira mene, to je ok. Ono što ja učim decu da rade jeste da ne puše, ne piju, treniraju, ne drogiraju se... Odjednom se pojavljuje fizičko nasilje - to nisu od mene videli, jer ja u svakom klipu kažem nikad ne rešavajte svoje probleme fizičkim nasiljem! - objasnio je Baka Prase.

- Ne slažem se sa time što je rekao da ne može loše da utiče na decu. I te kako može. Koliko god roditelj pokušao da vaspita dete da izađe na pravi put, to dete je sutra u okruženju drugara koji prate trendove i automatski se to poništava - rekla je Kika.

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

- Ti si ćelava, i rekoh, verovatno ideš na hemoterapiju - rekao je Baka Prase.

- On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je Vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija? - upitala je Kika voditeljku, a ona nije želela da odgovori na ovo pitanje.

Marija Savić Stamenić na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, a Baka Prase je kratko rekao da njegova nova pesma izlazi danas i odbio da se pozdravi sa svojom suparnicom.

- Roditelji najviše utiču na vaspitanje dece, a ne jutjuberi - rekao je za kraj i namignuo kameri.

"Rat" se nastavio i posle gostovanja.

Svađa između poznatih jutjubera Kike i Baka Praseta nastavio se i nakon njihovog gostovanja na "Prvoj" televiziji.

Naime, kako je 20. oktobra 2019. tvrdio Bogdan Ilić, sve je otišlo predaleko, zbog čega se oglasio i na Instagramu i pritom žestoko potkačio Kiku.

Nakon niza Instagram storija, Baka je uključio i "lajv", u kom je istakao da su ga optužili i za vršnjačko nasilje.

- Da, optužili su me za to. I još su mi nalepili da, kao što znate, nije istina da sam to rekao da ja napadam nekoga zato što neko ima rak. Pričamo o Kiki, koja niti ima rak, niti je bolesna, samo je to rekla kao neki paravan da bi skinula sa sebe "hejt". To je sve izašlo na TV-u... Stavljaju mi reči u usta koje nikad nisam izgovorio, niti bi ih izgovorio, i tu stvarno prelazi meru. Sve je ok, mi se prozivamo, a kada dođe do neke tačke gde više nije šala, gde me optužuješ za stvari koje ja nisam uradio... - rekao je Baka Prase u obraćanju.

Inače, sve je krenulo kada je Kika nazvala Baku "lošim primerom", da bi joj on na to uzvratio kako je "nemoralna, ljigava i lažljiva".

- Ovim putem se izvinjavam svoj deci oboleloj od raka, i ja i Bogdan se izvinjavamo, i odlučila sam da sav novac koji smo zaradili od ove drame doniramo bolesnoj deci - rekla je Kika na samom početku njihovog gostovanja na "Prvoj" televiziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare