UPOZORENJE ZA VOZAČE: Radovi na putevima, kamioni čekaju na Šidu 180, na Batrovcima 120 minuta

Tanjug

21. 11. 2021. u 14:57

PREMA informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на путевима, камиони чекају на Шиду 180, на Батровцима 120 минута

Foto I. Marinković


Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na Gradini 60 minuta.

Na putu Resnik-Beli Potok i na Avalskom putu, od 16. novembra je izmenjen režim saobraćaja zbog radova na tunelu „Beli Potok“.

Avalski put je zatvoren i preusmeren na novoformiranu kružnu raskrsnicu, kod hotela „1000 Ruža“, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Vrčin - petlja Mali Požarevac, od 22. novembra do 25. novembra izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza u smeru Beograd-Niš. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i spora saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-75, petlja Zmaj - petlja Nacional - petlja Geneks, u smeru Šid - Beograd, od 22. novembra do 23. od 8.30 do 15časova izvodiće se radovi na montaži slivničkih rešetki i poklopaca.

Za saobraćaj će lokalno biti zatvorena zaustavna traka, izlivno-ulivne trake u zonama petl?i i krajnja desna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare - na snazi obustava saobraćaja do 31.decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Kamenica-Šošanica (Beranovac-Goč) od 19. novembra do 22. novembra od 7 do 17 časova obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je preko Vrnjačke Banje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

 

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)