MISICA VALENTINA SE IZVINILA NARODU: "Sve mi je smešteno, sada shvatam da je bilo smišljeno"

Novosti online

28. 10. 2021. u 12:05

VALENTINA Petrović, srpska Mis Interkontinental, u video-izjavi tvrdi da su predstavnice Albanije i tzv. Kosova, Frontina Gaši i Besa Ćitaku, sve vreme bile uporne u nameri da se druže s njom, te da je ona to prihvatila uprkos upozorenjima.

МИСИЦА ВАЛЕНТИНА СЕ ИЗВИНИЛА НАРОДУ: Све ми је смештено, сада схватам да је било смишљено

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

Ističe da sada shvata da je "sve bilo smišljeno".

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu,

da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - počela je Valentina.

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojenost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

Podsetimo, juče se oglasila i albanska predstavnica Frontina Gaši, koja je istakla da Valentinu niko nije terao da pokazuje dvoglavog orla.

Dostavila nam je i još jednu fotografiju na kojoj Petrovićeva pozira pokazujući isti "simbol", u narodnoj nošnji.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf džet-set.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna