NAKON sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, koja je, pozirajući s predstavnicama Albanije i takozvane države Kosovo na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", cela Srbija se digla na noge, osuđujući takav čin.

Komentari (9)

Ja sam

27.10.2021. 22:50

Истина, неће јој бити лако у наредних пар месеци, но, шта да се ради, поднеси терет своје глупости.

MILENKO

28.10.2021. 04:47

budi ponosan na cerku jer nije nacionalno ni verski opterecena. to sto je sa devojkama iz ovih drzava je divno. znaci mozemo zajedno bez rata

Trmka

28.10.2021. 06:31

Evo šta propaganda ume i može.Pa ovo je prevršilo svaku meru. Otvoreno i javno pitam sve one koji osuđuju ovaj postupak: Znaju li oni čijeg je orla pokazala mlada misica? da li je to možda Vizantijski, Ruski, Crnogorski, ili srpski, jer na svim tim zastavama postoji Dvoglavi orao.Onaj Šiptrski je nastao tako jer su Nemanjići darovali svog junaka Skenderbega sa Dvoglavim orlom, znakom Vizantije, onda su Šiptari , nemajući koga iz svoje istorije, ukrali lik i delo, proglasili se lažno, i evo u čemu se sada svi čude. Gluposti nikad kraja.

Nikola

28.10.2021. 06:52

Ja verujem da je ovu glupost napravila nesvesno i u brzini. Devojka jeste zaslužila kritike ali ne i da se sad stavlja na stub srama! Mlada je,svi grešimo! Šta sad treba da cura psihički oboli od stresa? Desilo se,verujem da joj je žao i da se iskreno kaje. I da,i naš grb ima dvoglavog orla,i tog svog šiptari su ukrali od nas!

Walter

28.10.2021. 08:08

Meni bas i nije normalno da se slika ispod cetnicke (ustaske, mudzahefinske)zastave, zato nam i jeste ovako. Podrzavam sve tri devojke, da ste pametni kao sto niste svi bi ste um. cestitali. One mogu popraviti stanje i ja bih stavio u ministarstvo za pomirenje.

Senka

28.10.2021. 11:11

Očito se devojke dogovorile da se slikaju sa navodnim "znakovima" srpstva i velikog kosova i to mi je ok. Za njih u takvom trenutku je to zezanje, jer šta očekivati od nekog ko je odabrao da bude "slavna" ličnost, još na nekakvom izboru za mis. Gde ste videli nekog ko se bavi ozbiljnim naučnim radom da ide i da gubi vreme stavljaći sebe u prvi plan na takvim događajima! Provokatora je bilo i biće, opet skrećemo s tebe, oni koji stvarno prave problem i kreiraju naše živote su daleko od razigranih devojaka bilo koje nacije, tako da, ne palite se mnogo ljudi. Nije me strah marioneta, već onih koji stvarno povlače konce. Ali mi smo najjači jedino kad javno napadamo druge za njihove postupke, jer su nam životi toliko isprazni da i nemamo o čemu drugom, zar ne? Bolno je i teško pogledati samog sebe u ogledalo i upitati "ko sam ja, šta sam ja i koliko vredim?" ..... Da ne spominjem "mogu li danas nešto dobro da učinim za zajednicu u kojoj se nalazim?", ili bar da ne naškodim, a to će već biti sasvim dovoljno. Koljite se ljudi međusobno, jednog dana reći će vam hvala.....