GUŽVE PRED VIKEND: Na Horgošu teretna vozila čekaju sedam sati

Tanjug

22. 10. 2021. u 19:57

Na naplatnoj stanici Preljina vozila čekaju na naplatu putarine 15 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

ГУЖВЕ ПРЕД ВИКЕНД: На Хоргошу теретна возила чекају седам сати

Foto: J.Lemajić

Na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova vozila čekaju samo na teretnim terminalima i to na Horgošu sedam sati, na Kelebiji pet, na Batrovcima tri i na prelazu Šid dva sata.

Na autoputu E-75 završeni su radova na rehabilitaciji petlje Požarevac sa izlivno-ulivnim rampama i delom zaustavne trake. U saobraćaj su uključene rampe Niš - Požarevac i Požarevac - Beograd. Rampe Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš ostaju zatvorene za saobraćaj zbog radova na rekonstrukcji mosta u petlji Požarevac.

Radovi na mostu, u smeru Beograd - Niš, izvode se u voznoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom. Planirani rok za završetak radova je 15. decembar.

Na deonici Takovo-Pranjani do 1. novembra u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik do 1. novembra obustavljen je saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu sutra će se u periodu od 13 do 16 časova snimati filmske scene pa će za saobraćaj biti zatvorena desna traka.

Na deonici Metriš - Koprivničko brdo u toku su radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i to će trajati do 1. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)