POTVRĐENO 138 NOVOINFICIRANIH: I dalje visok broj novozaraženih na teritoriji Kraljeva

G.Ć.

14. 10. 2021. u 13:37

OD UKUPNO 644 uzorka nazofaringealnog brisa sa teritorije grada na Ibru testirana proteklog dana, prisustvo virusa potvrđeno je kod 138 osoba, saopšteno je iz kraljevačke Gradske uprave, prema podacima Zavoda za javno zdravlje.

ПОТВРЂЕНО 138 НОВОИНФИЦИРАНИХ: И даље висок број новозаражених на територији Краљева

Foto: G. Šljivić

Tokom minula 24 sata od posledica korone preminulo je još dvoje kovid pacijenata, tako da je za 19 dana bitku protiv ovog virusa izgubilo ukupno 59 Kraljevčana.

Treći dan zaredom evidentiran je trocifren broj novozaraženih, dok su od izbijanja epidemije zvanično registrovana 25.524 slučaja infekcije.

U OB “Studenica“ trenutno se leči 59 kovid pacijenata. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je 16, od kojih je dvoje na respiratoru, i po sedmoro na neinvazivnoj ventilaciji i „haj-flou“ režimu.

Kako je saopšteno iz ove ustanove, devetoro je novoprimljenih pacijenata, a 13 je otpušteno sa bolničkog lečenja.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

DOKTORKA KOJA JE DVA PUTA IMALA KORONU: Orden predsednika za najteži posao u državi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas