ALFA-PLAM: Gasni kotlovi za Vaš topli dom

Promo

08. 10. 2021. u 14:00

KOMPANIJA Alfa-Plam je za predstojeću grejnu sezonu pripremila gasne kotlove sa visokim stepenom automatizacije.

АЛФА-ПЛАМ: Гасни котлови за Ваш топли дом

Foto: Promo

Uvođenje novog proizvodnog segmenta predstavlja stratešku odluku ovog vranjanskog giganta. Kompanija, koja je vodeći proizvođač grejnih tela u jugoistočnoj Evropi, priliku za dalji rast i razvoj prepoznala je u širenju gasovodne mreže u Srbiji i regionu.

U kompaniji Alfa-Plam kažu da je za njih veliki izazov naći se u konkurenciji sa najvećim, svetski poznatim proizvođačima koji na našem tržištu plasiraju gasne kotlove. Sa druge strane, na njihovoj strani su tradicija, kvalitet i snaga domaćeg brenda koji se na ovim prostorima gradi decenijama. Najvažniji cilj za ovu godinu je pozicioniranje na tržištu i stvaranje dobre osnove za dalji rast u narednim godinama, kažu zaposleni.

Uvođenje novih segmenata proizvoda nije nepoznanica za Alfa-Plam. Pre desetak godina su među prvima započeli proizvodnju peći na pelet, a sada njihovi proizvodi zauzimaju najveći deo ovog tržišta asortimanski i vrednosno. Uspeh nije došao preko noći, imali su jasnu viziju i realno definisane ciljeve na čijim su ostvarenjima predano i sistematično radili. Ostvareni rezultati u pogledu obima prodaje više godina unazad idu u prilog činjenici da su prestigli sve konkurente. Veruju da će ovakvim pristupom ponoviti uspeh i sa gasnim kotlovima.

Kada su u pitanju aparati za grejanje, danas nije dovoljno krajnjem kupcu ponuditi kvalitetan proizvod. Od suštinske važnosti su i postprodajne usluge, zbog čega su zaposleni u tehničkom sektoru kompanije preko leta aktivno radili na edukaciji partnera o prednostima i karakteristikama gasnih kotlova ne bi li se blagovremeno pripremili za sezonu. Podsećamo da je tokom prošle godine, u okviru fabrike u Vranju, počeo sa radom najsavremeniji trening centar namenjen upravo praktičnoj i teorijskoj obuci partnera i zaposlenih.

Foto: Promo

Prednosti grejanja na gas ogledaju se pre svega u komforu, uštedi prostora i mogućnosti zagrevanja sanitarne vode. U ponudi Alfa-Plama su dve vrste kotlova na gas - konvencionalni i kondenzacioni u rasponu grejne snage od 13 do 35 kw. Prednost Alfa-Plam gasnih kotlova ogleda se u visokom stepenu energetske efikasnosti koji ostvaruju prilikom rada. Svi kotlovi su kompaktnih dimenzija i fasadnog tipa, što ukazuje na to da dimnjak nije potreban. Sve navedene pogodnosti dugoročno opravdavaju veća početna ulaganja u priključak na gas i sistem etažnog grejanja.

U kompaniji Alfa-Plam čvrsto veruju da su njihovi proizvodi više od grejnih tela jer simbolizuju ognjište. Iako se ognjište fizički promenilo savremenim uslovima života, koncept je ostao isti, a to je da predstavlja srce jednog doma i mesto okupljanja porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića