HRVATSKA spisateljica Vedrana Rudan komentarisala je u jutarnjem programu TV Prva posetu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića Hrvatskoj.

Goran

18.09.2021. 13:34

Hrvati su čudo podržavaju sve koji su protiv Srba pa i kad su to i kriminalci. A da su sluge jesu i to velike. Ovaj crnogorski kum je izvlačio iz Dubrovnika i okoline ratni plijen a sad su prijatelji jer su im ameri naredili.

Dragana

18.09.2021. 13:59

Milanović prosto mora da bude veći Hrvat od svih Hrvata i samim tim više mrziti Srbe od svih njih jer je mučenik i sam Srbin a takav ne može da bude predsednik Hrvatske.Prosto radi ono što mora da radi.

Rašo

19.09.2021. 10:10

@Dragana - Само да појаснимо велика већина Хрвата су покатоличени Срби. Практично, Хрвати су једино загорци и део становништва у околини Загреба. Кроз историју, до брозовог доба, у савим документима је стајало Хрватска, Славонија, Лика и Крбава. Далмација, Истра и Барања чак никада нису ни помињане у контексту било какве приче о хрватској и Хрватима! То су толико очигледне и јасне чињенице, а иза свега стоји Ватикан! При томе, они мисле да су миљеници а суштина је да ако би уништили нас одмах би и њих обрисали са лица земље!

Zoran 555

18.09.2021. 15:04

Escobar Dukanovic nije "suspektni" kriminalac vec deklarisani 100% kriminalac kod kojeg je sve laz i prevara..Elegantan u elegantnim skupim odelima i sa "cukom" na ruci koja nije ispod 50 000 evra deluje otmeno i gospodski samo nekom ko ne poznaje njegove manire..i marifetluke..