Umetnost uživanja u malim stvarima koje čine dom

Promo

17. 09. 2021. u 12:57

ZA dom i porodicu uvek su najlepša asocijacija sreća, mir i blagostanje.

Уметност уживања у малим стварима које чине дом

Foto: Promo

Svaki novi dan života predstavlja razlog za slavlje, pa se potrudite da nađete svoje načine da u njemu stvorite ugodne, šarmantne i posebne trenutke kojima ćete se prepustiti. Potrudite se da u vašem domu stvorite toplu atmosferu, kao i da uživate u malim stvarima, kao što su jednostavan čin paljenja sveće ili uživanje u dugom ispijanju šoljice kafe, uz omiljenu muziku.

Foto: Promo

 

Jednostavnost je najvažnija za umetnost stvaranja toplog i privlačnog prostora za sebe, prijatelje i porodicu u domu. Umirujući osećaj stvaraju beli i neutralni tonovi, a jednostavni detalji pretvoriće vaš dom u utočište. Savet je da koristite prirodne materijale, a drvene završne obrade savršene su za ovu estetiku enterijera i pomažu da se prenese osećaj pročišćenog prostora. Odličan izbor za trpezarijski ambijent je trpezarijski sto TOLEDO TS 155x90, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dezena, uz koji se savršeno uklapaju trpezarijske stolice HTC-316.

Foto: Promo

 

Dašak umetnosti doprineće šarmu enterijera i prikazati delom i vaš karakter. Dajte lični pečat ambijentu uramljenim porodičnim fotografijama, koje možete postaviti na komodu UMBRIA 3K4F, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, koja će doprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima.

Teksture u dizajnu enterijera, poput tepiha, žičanih korpi i jastučića, su neophodne, jer stvaraju slojeve i doprinose izgledu ambijenta. Manje je uglavnom više, pa je sasvim dovoljno da kao dekoraciju dodate nekoliko jednostavnih detalja, poput mirisnih sveća, zidne umetnosti ili elegantna svetla, koji će uticati i na vaše dobro raspoloženje.

Sobne biljke čine čuda u domu osvetljavajući i osvežavajući prostor, pa je savet da budu obavezan deo vašeg enterijera. One su i estetski prijatne i pomažu u poboljšanju prijatne atmosfere.

Foto: Promo

 

Najjednostavniji način kombinovanja tekstura jeste izlaganje elemenata koje ste ranije možda želeli da sakrijete, poput drvenih podnih obloga i izloženih zidova od opeke. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da pronađete mirno mesto ili ugao u svom domu, uključujući mnogo slojeva i tekstura zajedno sa jastucima, biljkama, ćebadima i, naravno, industrijskim svetlima, kako biste stvorili sigurno utočište za uživanje. Centralni deo tog kutka može biti ležaj COMET u svetlo zelenom štofu, uz koji se slažu klub sto BJ-9395 klub sto BJ-9852Polica BS1932 je sjajan komad koji vam može poslužiti za izlaganje brojnih sitnica, a doprineće i estetici prostora. Ukoliko nemate dovoljno prostora da napravite udobno mesto za trenutke sreće, možete iskoristiti čak i ćošak vaše spavaće sobe.

Foto: Promo

 

Za koji god stil uređenja da se odlučite, trudite se da prostor odiše toplinom i da svima koji vas posete ostavi utisak gostoljubivog postora i bude prijatno okruženje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a