NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Objavljeni podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Novosti online

03. 09. 2021. u 14:56

NAJNOVIJI korona presek pokazuje da su virusom u poslednja 24 sata zaražene još 3.623 osobe.

НАЈНОВИЈИ КОРОНА ПРЕСЕК: Објављени подаци о епидемиолошкој ситуацији у Србији

Foto: V.N.

Od posledica virusa preminulo je 17 pacijenata.

U poslednja 24 časa testirano je 16.190 osoba.

Na respiratorima se nalazi 87 osoba.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svom sajtu odluku o tome kako će sledeće nedelje učenici krenuti na nastavu po opštinama.

Kako se navodi na sajtu ministarstva, na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, formiranog od strane Kriznog štaba, drugi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada primenjivaće se od 6. septembra 2021. godine i u srednjim školama na teritoriji Kragujevca i opštine Veliko Gradište.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izrazio je zadovoljstvo što je kovid bolnica u tom gradu izgrađena u rekordnom roku i otvorena u pravom trenutku, dodajući da je već primila prvih 20 pacijenata.

- Bolnica je otvorena u pravom trenutku, kada imamo povećanje broja obolelih - rekao je Vučević i naglasio da je važno za građane što su otvoreni dodatni kapacitet.

BONUS VIDEO: Otvara se nova kovid bolnica u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije