MAGNETNE OLUJE U AVGUSTU: Pratiće ih mnoge tegobe, evo kada ulazimo u poslednji talas

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 17:17

OVOGA meseca smo prošli kroz tri magnetne oluje, a trenutno je na snazi pretposlednja četvrta koja će trajati još dva dana, a poslednji talas koji će biti i najblaži možemo da očekujemo 29. avgusta.

МАГНЕТНЕ ОЛУЈЕ У АВГУСТУ: Пратиће их многе тегобе, ево када улазимо у последњи талас

Foto: Depositphotos

Ukoliko se ovih dana osećate slabo, ne možete da spavate ili ste razdražljivi to je delom i zbog ovoga. Evo kako da postupate u narednom periodu.

16. - 20. avgusta 2021. - Geomagnetne fluktuacije srednjeg intenziteta mogu da izazovu glavobolje, nesanicu, kao i bolove u zglobovima. U ovim danima ne biste trebali da se preopterujete sa fizičkom aktivnošću.

29. avgust 2021. - Poslednja magnetna oluja tokom leta 2021 ne bi trebalo da nam donese mnogo neprijatnosti. Jedino što treba zapamtiti: na ovaj dan ne biste trebali gomilati previše stvari na sebi.

KAKO PREŽIVETI MAGNETNE OLUJE U AVGUSTU 2021:

Izbegavajte upotrebe energetskih pića tokom oluja, jer kofein i drugi stimulansi mogu učintii da se osećate loše. U ishranu uključite što više vitamina iz svežeg voća i povrća. na ovaj način jačate imunitet i vaše telo će vam biti zahvalno. Preporučuje se boravak u prirodi, ali ne preterano izlaganje Suncu. Najbolji periodi za šetnju su jutro i veče i mogu vam pomoći da poboljšate rapoloženje i smanjite rizik od glavobolje.

Magnetne oluje često izazivaju povišenu emocionalnost. Da biste izbegli nevolje, pre i tokom geomagnetne aktivnosti, pokušajte da držite svoje emocije pod posebnom kontrolom, ignorišite negativne situacije i toksične ljude. Mogući su problemi sa nesanicom, ali vam u tome mogu pomoći opuštajući večernji rituali. Potrudite se da zaspite pre ponoći.

(SrbijaDanas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a