DOBRO DELO ZA SOS DEČIJE SELO

Promo

19. 08. 2021. u 15:00

NABAVKOM obeleženog školskog pribora u Tempo i Mega Maksi hiremarketima kupci pružaju podršku deci iz SOS Dečijeg sela

ДОБРО ДЕЛО ЗА СОС ДЕЧИЈЕ СЕЛО

Foto: Promo

Početak školske godine prate mnoge radosne aktivnosti, kako za one najmlađe koji tek kreću u školu tako i za one starije osnovce i srednjoškolce. Jedna od njih je svakako i priprema potrebnog školskog pribora, a užitak u nabavci novih rančeva, svezaka, pernica još je veći kada znamo da na taj način istovremeno pomažemo i drugima. Zato i ove godine sve kupce u Tempo i Mega Maksi hipermarketima očekuje veliki izbor školskog pribora, uz povoljne cene i dodatna sniženja, a prilikom nabavke određenih artikala iz ovog asortimana kupci imaju i priliku da pruže doprinos tradicionalnoj humanitarnoj akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo".

Kupovinom obeleženih svezaka, kutija bojica i flomastera odvaja se 1 dinar, od pernica 10 dinara, a od kupovine ranaca 50 dinara za Fondaciju „SOS Dečija sela Srbija“. Zahvaljujući ovoj akciji biće omogućeni bolji uslovi smeštaja za decu i kontinuirano grejanje porodičnih kuća u SOS Dečijem selu Kraljevo tokom zimske sezone.

- Zahvaljujući tradicionalnoj i kontinuiranoj podršci kompanije Delez Srbija, njenih partnera i svih građana koji učestvuju u akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo" naša deca i mladi imaće priliku za kvalitetnije školovanje. Pozivamo sve sugrađane da i ovog avgusta školski pribor za uspešan početak školske godine pronađu u Tempo i Mega Maksi hipermarketima i na taj način podrže decu i mlade bez roditeljskog staranja o kojima brine naša organizacija - rekla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalna direktorka SOS Dečija sela Srbija.

Građani širom Srbije imaće priliku da do 8. septembra, do kada traje akcija „Dobro delo za SOS Dečije selo“, pruže podršku deci kupovinom obeleženog školskog asortimana i omoguće im što lepši polazak u školu.

U humanitarnu akciju koju kompanija Delez Srbija realizuje petu godinu zaredom uključili su se dobavljači Gatarić, Novo Beogradsko Knjižarsko, Optimum, Univerzal, Marina Kompani, Eurokom, Ilijanum.

Bogat izbor školskog pribora u Tempo i Mega Maksi hipermarketima donosi i mega popuste, te kupci u okviru ovog asortimana mogu pronaći sveske po ceni već od 7,99 dinara, drvene bojice već od 59,99 dinara, školske torbe već od 899 dinara i mnoge druge proizvode za školu po super cenama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 28. MAJ: Stiže velika promena vremena