PO naređenju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dogovorio je sa ministrom za zaštitu građana Republike Grčke Mihalisom Hrisohoidisom upućivanje pomoći kolegama i stanovništvu ove države zbog velikih požara, u vidu angažovanja pripadnika i vozila Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije MUP-a.

Nena

08.08.2021. 11:32

Grcka se trenutno bori sa ogromnim,zastrasujucim pozarima, Srbija je uvidela kolika je to katastrofa i pruzice im svoju pomoc ????? kao i što bi bilo kome drugom.Strasne katastrofe se dešavaju.

Iva

08.08.2021. 12:22

Vatrena stihija u Grckoj se ne smiruje, moramo pomoci koliko god mozemo da se vatra stavi pod kontrolom! Svom snagom smo uz grcki narod, da sve prodje bez velikih posledica!

Ilona

08.08.2021. 14:30

Bravo Predsediče,živ legendo. Grčka je u kolapsu. Ovo što ih je ove godine zadseilo to je katastrofa.Na hiljade sela evakisano. Požar visokog intenziteta se šire na srv strane, sve gori, zemlja, struja, trafo tanie kuće sravnjene do temelja... Ne ponovilo se nigde.Narod grčke je očajan..... iz sata u sat sve je gore..... totlni kolaps---

Ivana

08.08.2021. 18:36

Srbija šalje helikoptere vozila i ljude, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi.