SASVIM je logičan zahtev lekara da nevakcinisani građani sami plaćaju deo troškova lečenja od koronavirusa, jer ima dovoljno vakcina, a mogu i da biraju koju će, izjavio je danas ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar.

Vlad

16.07.2021. 23:27

@zora - Zoro, Evo, ja kao zaposleni u ovoj našoj Srbiji, svaki mesec plaćam iznos za zdravstveno osiguranje. I eto, tako već više od 30 godina. A uz to, zadnjih 15 godina nisam bio ni na bolovanju. Dakle, onog momenta kada meni neko zatraži da platim ovakvo nešto, tog momenta bi i gospodin ministar zdravstva trebalo da mi vrati sav novac koji sam uplatio za ovih 15 godina a nisam koristio.

Nataša

18.07.2021. 00:01

Ne pada mi na pamet da se vakcinišem, a postavila bih pitanje ministru- za čega se plaća zdravstveno osiguranje ? Kako to država plaća? Čijim parama? Je li on to iz svog džepa kad može takvu glupost da izjavi? Inače neka se malo edukuje- ne sme se kombinovati vakcina različitih proizvođača iako Šeklerko kaže da sme jer nikakva studija nije rađena na takvu glupost i Izrael koji je skoro 60%svojih građana pelcovao objavio da vakcinisani nisu zaštićeni od delta soja...a zvanična medicina lepo kaže da svaka mutacija slabi virus, lakše se prenosi, ali gubi na snazi... tako da novi talas nije talas nevakcinisanih... Poljubac za sve i ne delite se na vakcinisane i nevakcinisane, ionako je previše podela u svetu.