VAŽNO je naglasiti da poziv Viktimološkom centru nije ekvivalent prijavi zločina nadležnim organima gonjenja, na kakav zaključak bi čitaoci mogli da dođu.

Komentari (5)

Srbijo Zuta kuco

15.06.2021. 22:37

Ishod ce sigurno biti drugaciji. Siguran sam da Lecic nece izvrsiti samoubistvo. Ima jos jedna slicnost koju niste pomenuli. Onda i sada je bila psihoticna. Dijagnozu joj u razgovoru koji je snimila ilegalno pa ilegalno objavila Lecic postavio rekavsi joj u lice da je sve plod njene fantazije. Nije se ona lecila na psihijatriji zbog traume zbog silovanja. Lecila se jer ima probleme. Zivi u svom svetu odlepljena od realnosti. Psihoticna je. Ne laze. Ona stvarno veruje da su joj se te stvari dogodile.

Sloba

16.06.2021. 04:01

U audio snimku Lecis indirektno priznaje da je imao odnos sa tom zenom, i smatra da bi ona trebalo da oseca ponos sto ga je seksualno uzbudila i imala odnos s njim, sto je po njemu privilegija. Taj dokaz mozda nije "legalan" , ali upravo on pokazuje sta je istina.

Marko

17.06.2021. 10:30

@Sloba - Ko Vam kaže da je to dokaz i da je istina što Danijela kaže da su pričali o njima privatno a ne o dve uloge? Gde je to tačno u snimku rečeno da su imali seks? I ovde se ne sudi o seksu, nego o silovanju. U snimku nema reči da je uopšte došlo do realizacije seksa. Poslušajte pažljivo.