U ŠETNJI SAZNALI DA SU DOBILI STAN: Veselo u porodici Todosić, Bojan Perić izvukao njihovu kovertu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Novosti online

12. 06. 2021. u 20:05

NISMO verovali da ćemo dobiti stan, izašli smo da se prošetamo i tada smo saznali. Imamo decu i unučiće pa ćemo otom-potom videti ko će se useliti u novi dom.

У ШЕТЊИ САЗНАЛИ ДА СУ ДОБИЛИ СТАН: Весело у породици Тодосић, Бојан Перић извукао њихову коверту у наградној игри Узми рачун и победи

Foto: Printskrin

Ovako ne skrivajući oduševljenje priča Dragica, supruga Ivana Todosića iz Kuršumlije, dobitnika dvoiposobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" u beogradskom naselju Zemunske kapije. On je, kaže, toliko uzbuđen da ne može ni da govori.

- Izašli smo da se prošetamo. Nismo bili kod kuće kad je bilo izvlačenje. Prvo nas je pozvala kćerka a onda su nas zvanično obavestili. Ne možemo još da poverujemo. Presrećni smo - objašnjava Dragica.

Kako dodaje, ranije su slali mnogo koverata. Samo u prethodnom kolu, poslali su ukupno 300, a sada svega desetak. To je i razlog, kaže, što su zaboravili na izvlačenje.

- Ja sam slala koverte. Ranije smo češće učestvovali u nagradnim igrama, a sada samo ponekad. Ipak, nadali smo se na neki način. Nada poslednja umire. I na kraju smo dobili. Imamo mnogo dece i unučića, pa ćemo videti već kome ćemo uručiti ključ. Ćerka nam radi u Beogradu, pa ćemo odlučiti - kaže ona.

U moru koverata, pristiglo je više od 4,2 miliona, sreću je Todosićima doneo mladi glumac Bojan Perić.

Foto: Printskrin

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove