BAGEROM NA SVETINJU: Pogledajte snimak rušenja pravoslavne crkve u Konjević Polju (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 06. 2021. u 16:52

PRAVOSLAVNA crkva na privatnom zemljištu bošnjačke porodice Konjević Polja kod Srebrenice u istočnoj Bosni srušena je danas.

БАГЕРОМ НА СВЕТИЊУ: Погледајте снимак рушења православне цркве у Коњевић Пољу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Rušenje je usledilo kao rezultat odluke Evropskog suda za ljudska prava koji je u 2019. godine potvrdio da je crkva sagrađena bespravno te je državi BiH naložio njeno uklanjanje.

Bez prethodne najave bagerom je u ranim jutarnjim satima porušena ranije ispražnjena crkva, a nakon toga su kamioni počeli da odvoze materijal uz najavu kako bi sve trebalo da bude završeno do ponedeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (19)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)