SOK KOJI JE LEK ZA MALOKRVNOST: Breskva dovodi do pravilnijeg srčanog ritma

V. N.

07. 09. 2021. u 16:00

PROBLEM sa oticanjem ekstremiteta i malokrvnošću uspešno možete da izlečite ako jedete breskve. Svež sok od ove voćke posebno se preporučuje bolesnicima sa srčanom aritmijom, smanjenim lučenjem želudačne kiseline i osetljivim nervnim sistemom.

СОК КОЈИ ЈЕ ЛЕК ЗА МАЛОКРВНОСТ: Бресква доводи до правилнијег срчаног ритма

FOTO: Depositphotos

Široku upotrebu ima i ulje breskve, jer se pokazalo kao izvrsno sredstvo i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. Oralno uzeto deluje kao odličan laksativ i snižava holesterol, dok u spoljašnjoj upotrebi postiže izvanredne rezultate kod lečenja ekcema i zaštiti kože.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima