ĐUKANOVIĆ UZOR KRIVOKAPIĆU: Iz "majbaha" ušao u "mercedes", Zdravkova deca kadriraju po Vladi i javnim preduzećima

Novosti online

14. 04. 2021. u 10:14

PREMIJER Crne Gore Zdravko Krivokapić ponaša se u potpunosti suprotno od onoga što je najavljivao pre izbora.

ЂУКАНОВИЋ УЗОР КРИВОКАПИЋУ: Из мајбаха ушао у мерцедес, Здравкова деца кадрирају по Влади и јавним предузећима

Foto: Printskrin

Čovek koji je pre izbora bio na litijama, stajao prsa u prsa sa policijom Mila Đukanovića, nedavno je Srbe u Crnoj Gori izjednačio sa komitama.

Juče, na sastanku sa liderima parlamentarne većine, otkriveno je da se tajno sastao sa Đukanovićem, ali ovakvi ispadi Krivokapića više ne iznenađuju.

Već posle izbora, Krivokapić je stao u odbranu odluke DPS-a o proterivanju ambasadora Republike Srbije iz Crne Gore Vladimira Božovića. Neposredno pre izbora, Krivokapić se hvalio da će "na posao dolaziti peške", na prvu sednicu Vlade došao je taksijem, ali su se i tu stvari brzo promenile. Krivokapića sada voze u "mercedesu", dok njegovu decu po Crnoj Gori voze u blindiranom "majbahu"

- Zašto vam treba norma da biste došli na posao? - pitao se Krivokapić pre izbora. Brzo je to zaboravio.

Ne samo što imaju blindirana vozila i zaštitu, već su Krivokapićevi naslednici počeli i da kadriraju po Vladi i javnim preduzećima i već su ušli u brojne milionske poslove. Predstavnici Srba ne mogu u Vladu, ali zato njegova deca mogu da kadriraju? "Ekspertski sistem" se vrlo čudno iskazao u Crnoj Gori.

Nedavno su crnogorske "komite" napale vozilo u kom je bila Krivokapićeva ćerka. Mučan prizor, devojka se uplašila i prisebnom reakcijom vozača izbegnut je veći incident. Tada je Krivokapić "zagrmeo" na "komite", samo tada! Čovek koji je zadužen da brine o bezbednosti svih građana Crne Gore, na "komite" reaguje samo kada napadnu njegovu ćerku. Koliko srpskih ćerki i sinova mora da strepi dok sluša kako ustaške pesme odjekuju Crnom Gorom, a Krivokapić ne reaguje? Ne samo da ne reaguje, već na brojnim ključnim pozicijama u Crnoj Gori i dalje su kadrovi Mila Đukanovića, a Krivokapićevu ne pada na pamet da te kadrove, koji predstavljaju bolesno tkivo crnogorske države, odstrani.

Poznato je koliko dugo Milo Đukanović vlada Crnom Gorom i ponaša se kao da se rodio u fotelji. Krivokapić, kome je Đukanović postao novi uzor, takođe se čvrstvo uhvatio za svoju fotelju.

Prvo je zabranio da u Vladu uđu predstavnici srpskog naroda, a onda je pokrenuo i postupak smene ministra pravde Vladimira Leposavića zbog izjave o Srebrenici. Iste stavove o Srebrenici pre izbora zastupao je i Krivokapić. Posle izbora otrčao je da poljubi ruku mitropolitu Amfilohiju, a kako je rekao general Vinko Pandurević, "danas ljubi neku drugu ruku".

(Radio Jadran)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)