BEČIĆU, IZDO SI ĐEDA! Snimak se širi društvenim mrežama, Demokrata isekao člansku kartu (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 10:59

JEDAN od članova Demokratske Crne Gore, čiji je lider Aleksa Bečić, podelio je na Tviteru svoje nezadovoljstvo politikom koju vode stranka i njen lider.

БЕЧИЋУ, ИЗДО СИ ЂЕДА! Снимак се шири друштвеним мрежама, Демократа исекао чланску карту (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Uz stihove: "Bečiću pi*do, đeda si izdo", muškarac uzima makaze i seče člansku kartu Demokratske Crne Gore.

Njega je na taj korak naterala čestitka koju je Bečić uputio Glauku Konjufci, predsedniku Skupštine tzv. Kosova.

- U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsednika Skupštine (tzv.) Republike Kosovo. (Tzv.) Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspešnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrednostima u čemu ima podršku Crne Gore. Ceneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspeh na visokoj funkciji - navodi Bečić u čestitci.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)