POVREĐEN NOVINAR SEAD SADIKOVIĆ: Divljanje "patriota" u Bijelom Polju okončano nečuvenim skandalom

M. SEKULOVIĆ

20. 03. 2021. u 21:55

DIVLjANjE takozvanih crnogorskih ''patriota'' u Bijelom Polju okončano je nečuvenim skandalom i napadom na novinara Televizije Vijesti Seada Sadiković, koji je povređen.

ПОВРЕЂЕН НОВИНАР СЕАД САДИКОВИЋ: Дивљање патриота у Бијелом Пољу окончано нечувеним скандалом

Foto: TV Vijesti

- Imam lakše povred eu povredu glave. Sve je u redu. Udaren sam kopljem na kome je bila crnogorska zastava. Nisam baš znao da je crnogorska zastava tako meka - prokomentarisao je za "Novosti" Sead Sadiković, koji u crnogorskoj javnosti slovi za oštrog kritičara dosadašnjeg režima Mila Đukanovića, čije pristalice su u subotu veče u 18 sati gotovo u svim gradovima Crne Gore organizovali takozvane ''auto-kolone", u znak otpora "fašizmu i zdravstvenom genocidu"!

- Napalo me je 5-6 ljudi iz te kolone. Odbranili su me prolaznici u ulici Slobode. Kakva simbolika, napadnu te u ulici Slobode - bio je ironičan Sadiković, koji je u Centru bezbednosti Bijelo Polje dao izjavu, povodom ataka koji je zgrozio javnost u Crnoj Gori.

- Vreme je da ovo ludilo stane, kaže Sadiković dugugodišnji crnogorski novinar i urednik kultne emisije ''Baz granica'', koja se emituje na TV Vijesti.

Iz Uprave policije saopšteno je da su privedene dve osobe zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Sadikovića, a oglasio se i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

- Najoštrije osuđujem večerašnji, prvo verbalni, a zatim i fizički napad na poznatog novinara Seada Sadikovića. Policija je identifikovala i privela 2 lica, a sa događajem je upoznat i tužilac. Pozivam građane na mir, suzdržanost i solidarnost koji su kao nikad potrebni CG - ''tvitovao'' je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest