ARKAN UHAPŠEN U PODGORICI: Kod Aleksandra Kekovića pronađeni pištolj i municija

S. Đ.

17. 03. 2021. u 13:37

ALEKSANDAR Keković (30), zvani Arkan, uhapšen je u utorak veče nakon što je Interventna jedinica Centra bezbednosti Podgorica u Siti kvartu, pretresom vozila kojim je upravljao, pronašla pištolj obrušenog fabričkog broja sa 12 komada municije.

АРКАН УХАПШЕН У ПОДГОРИЦИ: Код Александра Кековића пронађени пиштољ и муниција

Foto: B.D.

Iz Uprave policije saopšteno je uhapšeni u evidenciji policije važi za člana organizovane kriminalne grupe, te da je registrovan kao "višestruki povratnik u vršenju teških krivičnih dela."

- Prilikom pregleda vozila pronađen je pištolj marke 'Walter' obrušenog fabričkog broja, sa okvirom u kojem se nalazilo 12 komada municije cal. 9 mm. Takođe, prilikom pregleda vozila pronađena su i tri mobilna telefona - saopšteno je iz Uprave policije.

Kekovićevo ime u javnosti je sve prisutnije od četvrtog marta prošle godine kada je oko 19:30 časova, u Dalmatinskoj ulici aktivirana eksplozivna naprava, kada je smrtno stradao Đorđije Božović (30), dok je teško povređen Keković. Božović je nepravosnažno osuđivan kao clan kriminalne grupe koju je, prema spisima istražitelja formirao ubijeni Stevan Stamatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna