GRAD- PONOS CELOG SRPSTVA: Podrška čuvenih guslara koaliciji "Za budućnost Nikšića"

Novosti online

02. 03. 2021. u 11:40

LEGENDARNI guslar Boško Vujačić i jedan od najboljih guslara mlađe generacije, Marko Šćepanović, dali su snažnu podršku koaliciji Za budućnost Nikšića i Marku Kovačeviću. Oni su kazali da će buduća promena vlasti u Nikšiću i pobeda Koalicije za budućnost Nikšića biti od velikog značaja za ovu opštinu.

ГРАД- ПОНОС ЦЕЛОГ СРПСТВА: Подршка чувених гуслара коалицији За будућност Никшића

Foto: Novosti

- Nikšić mora da se vrati sebi, da bude ono što je nekad bio. Dakle, grad – ponos, ne samo Crne Gore, već celog srpstva -  kazao je Boško Vujačić.

On je dodao i da u ovom gradu svi žive u konstantnoj neizvesnosti, posebno omladina, i da to mora da se mijenja.

- Treba da podržimo koaliciju "Za budućnost Nikšića" i Marka Kovačevića, koji je vrlo perspektivan i ambiciozan. Trebalo bi da se radi na poboljšanju standarda, da ovaj narod ima perspektivu, da se razvije ekonomija i privreda kakvu mi pamtimo - naglasio je Marko Šćepanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)