HRVATSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN U PLJEVLJIMA: Evo kako je policija rasvetlila krađu iz 2007. godine

M. D.

23. 02. 2021. u 17:59

ХРВАТСКИ ДРЖАВЉАНИН УХАПШЕН У ПЉЕВЉИМА: Ево како је полиција расветлила крађу из 2007. године

Foto: M. Drobnjak

PRIPADNICI Centar bezbednosti Pljevlja, u ponedeljak su imali niz ativnosti, a rasvetljeno je i jedno krivično delo iz 2007. godine.

Policijski službenici Stanice kriminalističke policije CB Pljevlja podneli su u ponedeljak Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave protiv A.R. (34) iz Dubrovnika, Republika Hrvatska, zbog počinjenog krivičnog dela teška krađa.

– Imenovani je u noći između 19 i 20. decembra 2007.godine obio prodavnicu O.D. “Edo komerc“ u Pljevljima i tom prilikom iz iste otuđio 300 eura i osam vaučera za mobilne operatere. Imenovani je otkriven i procesuiran na osnovu izuzetih tragova službenika kriminalističke tehnike CB Pljevlja i izveštaja o identifikaciji tragova papilarnih linija Forenzičkog centra Danilovgrad, navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Policijski službenici Stanice policije CB Pljevlja podneli su prekršajnu prijavu protiv Đ.S. (63), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

-Imenovani je dana 01.02.2021.godine oko 12,00 časova, u poslovnom maloprodajnom objektu Crnogorskog Telekoma u ulici Kralja Petra u Pljevljima, vikao i galamio, a zatim sa pulta uzeo izloženi mobilni telefon “Samsung Ultra 20” i isti oštetio udarajući sa njim o pult.

Policijski službenici CB Pljevlja podneli su prekršajnu prijavu protiv L.Z. (52), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o JRM-u.

- Imenovani je dana 18.01.2021.godine oko 14,00 časova , u trgovinskom objektu “Idea” koji se nalazi u ulici Kralja Petra u Pljevljima, počupao lajsne i cene sa rafova i iste bacio na pod, a zatim nogom nekoliko puta udario po rafu rušeći artikle koji su se nalazili na njemu - navodi se u saopštenju policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)