PRONAĐENA DROGA, NAPADNUT POLICAJAC: Prijave protiv dve osobe zbog ulične prodaje narkotika

M. Sekulović

15. 01. 2021. u 13:07

POLICIJA je u Bijelom Polju sprovodeći aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika, procesuirala dve osobe.

ПРОНАЂЕНА ДРОГА, НАПАДНУТ ПОЛИЦАЈАЦ: Пријаве против две особе због уличне продаје наркотика

Foto Ilustracija

Prilikom kontrole S.D. kod njega je pronađena manja količina marihuane, a kriminalističkom obradom policijskih službenici su došli do sumnje da je S.D. drogu nabavio od D.L., koji je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

-Pretresom stana osumnjičenog pronađena je marihuana spakovana u pvc pakovanja, namenjena tzv. uličnoj prodaji i vaga. Prilikom operativne obrade D.L. je fizički nasrnuo na policijskog službenika o čemu je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv D.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Protiv S.D. policija će podneti prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom