ŠEŠELJ UPOZORIO CRNU GORU: Krivokapićeve četiri sramne greške će mu se razbiti o glavu! (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 13:05

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО ЦРНУ ГОРУ: Кривокапићеве четири срамне грешке ће му се разбити о главу! (ВИДЕО)

Foto: Hepi tv printskrin

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj komentarisao je u jutarnjem programu tv Heli novu Vladu Crne Gore i žestoko kritikovao to što premijer Zdravko Krivokapić nije povukao odluku o proterivanju srpskog ambasadora, što nije povukao priznanje lažne države Kosovo, što je srpske lidere gurnuo u stranu i što Crna Gora još ne ukida sankcije protiv Ruske Fedceracije.

Lider radikala je istakao da misli da su Srbi u Crnoj Gori veoma razočarani i da se predsednik Vlade Zdravko Krivokapić pokazao u najgorem svetlu.

- Išao je na čelu srpske liste, a onda se okrenuo protiv srpskog naroda i njegovih političkih predstavnika. Srpske lidere je gurnuo u stranu. To ozbiljan političar ne može da radi. To ozbiljan čovek ne može da radi i to će mu se razbiti o glavu vrlo brzo - rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da Krivokapić nema ni elementarnu lukavost i da ima samo bezobrazluk i nedostatak morala.

Lider radikala je istakao da je Krivokapić bio predlog blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija zbog toga što se zaklinjao u srpstvo i zbog toga što je bio blizak crkvi i predstavljao se kao vernik, a da je sve to promenio.

- Dao sam mu dosta vremena. Što se mene tiče, on je već ,,izgoreo", ali tu će odlučivati srpski narod i glasači u Crnoj Gori - izjavio je predsednik SRS.

Šešelj je istakao da Krivokapić neće da poništi odluku o proterivanju srpskog ambasadora.

- Na jedan pokvaren način vadi se na Mila Đukanovića. Milo tu nema nikakvih ingerencija. Ministar je doneo odluku da se protera, vlada je viši organ vlasti koja može da opovrgne odluku ministra i Milo se tu ništa ne pita. Krivokapić na tako pokvaren način nastupa u javnosti kako bi mu naivni ljudi poverovali - rekao je lider radikala.

On je istakao da Krivokapić neće da povuče odluku o priznanju lažne države Kosovo i da neće da ukine sankcije Ruskoj Federaciji.

- Ne dovodi u pitanje ni učešće Crne Gore kao punopravne članice NATO saveza. Mogli bi reći da je to zbog bojazni da NATO na suviše prgav način ne reaguje, ali morao je da ukine odluku o proterivanju srpskog ambasadora, da povuče odluku o priznanju tzv. Kosova i da ukine sankcije protiv Rusije - izjavio je Šešelj i dodao da ne može da tvrdi da je Krivokapić bio Đukanovićev čovek pre izbora, ali da je vrbovan posle izbora.

Predsednik SRS je ponovio da želi da se Srbija u 2021. integriše sa Ruskom Federacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Milos

02.01.2021. 18:01

@drago 1 - Moze se samo reci da ne postoji tzv crnogorski narod u CG jer je glupavo ime za jedan narod da je jasno da se radi o lokalnoj pripadnosti crnobrdjani moji. A i ako hoce tako da se neki bivsi Srbi danas zovu mogu, ta tzv nacija nastaje tek 45te tako da mora da prihvati istinu da dolazi nakon visevekovnog postojanja Srpske CG, sto znaci starosedeoca i da prihvati da su na Srpskoj zemlji pridoslice, migranti posto pre 45te nisu postojali i SVE sto je do 45 nastalo u CG stvorili su Srbi ili Albanci, Hrvati i dr a nikako tzv Crnogorci jer nisu ni postojali.

Zoran

02.01.2021. 17:35

Шешељу је боље да ћути јер његова реч више нема никакву тежину. Кривикапићева влада није ни протерала нашег амбасадора да би он такву одлуку повлачио. Што се осталих одлука тиче сасвим је сигурно да је за њих прво потребно учврстити власт па их онда донети, јер политичке прилике у ЦГ још су увек ровите. А колико је Шешељ политички мудар показује чињеница да тамо где је он умешао своје прсте више нема Срба.