MEDOJEVIĆ KRITIKOVAO KRIVOKAPIĆA: Program nekompletan, nema podataka za ocenu ministara i Vlade

Novosti online

02. 12. 2020. u 12:27

NEBOJŠA Medojević, lider Pokreta za promene, izjavio je da na osnovu materijala predloga ekspozea koje je dostavio Zdravko Krivokapić nema dovoljno podataka za ocenu ministara koji su predloženi.

МЕДОЈЕВИЋ КРИТИКОВАО КРИВОКАПИЋА: Програм некомплетан, нема података за оцену министара и Владе

Foto: Jutjub printskrin

- Nema procene rasta BDP za sledeću godinu, nema reči o nezaposlenosti, o ljudima koji su pogođeni pandemijom. Nema jasne mere, nema obećanja. Na osnovu ovoga programa ne možemo da ocenimo rad Vlade posle šest meseci - kaže Medojević i predložio je pauzu, te da se mandataru da mogućnost da uskladi program ekspozea, kako bi to bio materijal za ozbiljnu parlamentarnu raspravu.

Predsednik parlamenta odbio je Medojevićev zahtev da se napravi pauza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom