LUKA BAR: Montira se moderna dizalica za više vrsta tereta

B. Dabić

25. 09. 2020. u 13:21

U LUKU Bar dopremljena je savremena mobilna dizalica “LHM 420” čija montaža je u toku. Dizalica sa priključcima je ukupne vrednosti 3.750 000 miliona evra.

ЛУКА БАР: Монтира се модерна дизалица за више врста терета

Foto: B. Dabić

Ovo je potvrdio zamenik direktora AD Luka Bar Deda Đelović. Prema rečima Đelovića, osnovna svrha dizalice biće rad sa različitim vrstama tereta, a njene karakteristike i njen najviši nivo fleksibilnosti omogućavaju da veoma uspešno može da se koristi za suve i rasute terete, kao i za kontejnere, generalne i bilo koju drugu vrstu tereta.

Foto: B. Dabić

- Mobilna dizalica nabavljena je od nemačke firme ‘Liebherr’, svetskog renomea i jedne od vodećih svetskih proizvođača lučke i druge opreme. Jedan od ključnih razloga nabavke mobilne dizalice  jeste stalna potreba da kontinuirano unapređujemo tehnologiju rada i na taj način povećava nivo konkurentnosti na tržištu lučkih usluga - kazao je Đelović. 

Komplikovanu montažu elemenata vrše kvalifikovana lica iz nemačke fabrike “Liebherr”.

- Radi se o vrlo složenom procesu ali imamo sreću da smo u poslovnoj saradnji sa vrhunskom firmom, koja daje garanciju da će to biti realizovano baš onako kako treba i u rokovima koji su ugovoreni - naglašava Đelović.

Montaža bi trebalo da bude završena u narednih desetak dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri